Yozgat ve Sivas'ta kar yağışı

/ Kaynak: AA
Yozgat ve Sivas'ta kar yağışı

YAŞAM Haberleri  / AA

Yozgat ve Sivas'ta etkisini gösteren kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Karayolları 65. Yozgat Şefliği'nden alınan bilgiye göre, dün geceden bu yana etkisini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle, Yozgat-Ankara, Yozgat-Kayseri ve Yozgat- Sivas karayollarında ulaşım güçlükle sağlanıyor.Karayolları ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü Yozgat-Sivas karayolundaki Muslubelen mevkisinde trafik kontrollü sağlanıyor, tırların geçişine izin verilmiyor.
Trafik ekipleri zincir ve çekme halatı bulunmayan araçlara da geçiş izni vermiyor.
Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Aralıksız devam eden yağış sonrasında şehir merkezinde belediye, köy yollarında ise İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalara başladı.
Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler trafikte zor anlar yaşadı, hasarlı trafik kazaları meydana geldi.
Yozgat ve Sivas'ta kar yağışı

- Sivas
Sivas'ta sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.
İlkbahar ilk gününde etkili olan kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Kar yağışı nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.
Yağışın ardından yüksek kesimler beyaza büründü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Sivas'ta kar yağışının aralıklarla pazar ve pazartesi günleri de etkisini sürdürmesi, hava sıcaklığının pazartesi sıfırın altında 7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...