Fikret Orman: 'Biz bu işe kellemizi koyduk'

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman: 'Biz bu işe kellemizi koyduk'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beşiktaşlılar gecesine katıldı.

Çanakkale Kolin Otel'de düzenlenen geceye Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, 1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı. Dernek üyeleri ve taraftarların ilgi gösterdiği gecede Kulüp Başkanı Fikret Orman'la fotoğraf çektirmek isteyen davetliler birbirleriyle yarıştı. Genç taraftarların selfie istekleri renkli anların yaşanmasına sebep oldu.
Gecede bir konuşma yapan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, "Futbolcularımız bir hafta önce Sivas'taydı. Belçika'ya ve Ankara'ya, oradan İstanbul'a geldiler. Her günleri seyahat içerisinde geçiyor. Evlerini görmüyorlar. Onlarda birer insan ve büyük efor sarf ediyorlar. Hepimiz gibi onlarda üzüntü içerisindeler. Bugün sporcular arkadaşlarımla telefonda konuştuğumuzda onlara da söyledim. Yılmak yok, yola devam. Biz bu işe çıkarken, kellemizi ortaya koyduk. Bu işler öyle kolay değil, bu sene inşallah hep beraber şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Yeni stadımıza şampiyon olarak dönmek istiyoruz" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Kulüp Başkanı Orman'a Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom tarafından Çanakkale seramiğinden özel bir tablo hediye edildi. Program, hediye çekilişleri ve müziğin ardından sona erdi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...