CHP'li eski vekilin Paralel isyanı

/ Kaynak: DHA
CHP'li eski vekilin Paralel isyanı

Politika Haberleri  / DHA

CHP eski İstanbul milletvekili Soysal, kendisini dinleyenler hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 'müşteki' sıfatı ile ifade verdi.

Soysal, ifadesinde kendisini 2,5 yıl süresince dinleyenlerden şikayetçi olduğunu söyledi. Kendisini dinleyen kişilerin tespit edilmesi halinde haklarında suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Soysal'ın, "Bana bildirildiğine göre Hizbullah terör örgütü bahanesi ile dinlemişler ve milletvekili olduğum için bu sıfatımı da bertaraf etmişlerdir" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

İfadesinin ardından gazetecilere de açıklamalarda bulunan Soysal 'Zülfü Doğan' sahte isimi ile 'Hizbullah soruşturması bahanesiyle uzun süre dinlendiğini belirterek "Yatak odalarımıza kadar giren bu karanlık yapılara karşın bir mücadeleyden korkmuyoruz" dedi. Dinlendiği sürece 'yasama dokunulmazlığı' olduğunu da hatırlatan Soysal, Ankara istihbaratı dinlemeyi talep etmiş. Ama dinlemede mahkemeye verilen isim Zülfü Doğan ve Hizbullah terör örgütü. Ama dinlenen, fotoğrafı çekilen, ortam dinlemesine takılan ben. Yatak odama kadar girmişler" dedi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...