Beşiktaş'tan o iddialara yalanlama

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan o iddialara yalanlama

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, yönetim kurulunun Slaven Bilic'i eleştirdikleri yönünde yapılan haberleri yalanladı.

Beşiktaş, Perşembe günü Club Brugge ile oynanan maçın ardından siyah-beyazlı yönetim kurulunun teknik direktör Slaven Bilic'i eleştirdikleri ve bu mağlubiyetin faturasını Hırvat teknik adama çıkardıkları yönünde yapılan haberleri yalanladı.


Bir gazetede, 'Fatura Bilic'e' başlığıyla çıkan haber hakkında siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Club Brugge müsabakası sonrasında bazı yönetim kurulu üyelerimizin toplantı yaparak, teknik direktörümüz Slaven Bilic'i eleştirdikleri ve mağlubiyetin faturasını Bilic'e çıkarttıkları yönündeki bilgiler hayal ürünüdür. Başkanımız Fikret Orman'ın dün Çanakkale'de yaptığı açıklamada değindiği gibi, Beşiktaş'ı bu noktaya getiren de Slaven Bilic ve futbolcularımızdır. Bilic'ten memnun olduğumuzu ve 1 yıl daha sözleşmemiz bulunduğunu tekrar hatırlatırız" denildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...