İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

SPOR Haberleri

Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, derbiyi kazanarak zirveyle arasındaki puan farkını azaltmayı planlıyor

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, derbiyi kazanarak zirveyle arasındaki puan farkını azaltmayı hedefliyor.Ligde 25. haftaya, 54 puanlı lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde 3. sırada giren sarı-lacivertli takım, seyirci avantajını da kullanarak kazanmaya çalışacak.Kadıköy'de Galatasaray galibiyetinden (1-0) sonra deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 kaybeden Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde de 3 puan arayacak.


-İlk 11 kurgusunda değişim
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, ligde son iki maçta sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapması bekleniyor.
Alper Potuk ve Meireles'i 11'e dahil etmeyi planlayan Kartal'ın muhtemel kadrosu şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk ve Emenike (Webo).


-5 futbolcu ceza sınırında


Sarı-lacivertli ekipte derbi öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Üçer sarı kartları bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Kuyt, Meireles ve Kadlec, yarınki maçta da sarı kart görürse 26. haftadaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayıp tesislerinde kampa girecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...