Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pınar Karşıyaka'dan açıklama 'Sorun yok'

/ Kaynak: AA
Pınar Karşıyaka'dan açıklama 'Sorun yok'

SPOR Haberleri  / AA

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, ULEB Avrupa Kupası'ndaki Gran Canaria maçı öncesi güvenlik sorunu olmadığını açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, ULEB Avrupa Kupası'nda çarşamba günü İspanyol ekibi Gran Canaria ile oynayacakları müsabaka öncesinde bir güvenlik probleminin olmadığını bildirdi.Diniz, sosyal medyada Gran Canaria için bazı mesajların iki arkadaş tarafından şaka olarak başlatıldığını ancak işin başka boyutlara gittiğini belirtti.
Olayın şaka da olsa kendilerini sıkıntıya soktuğunu kaydeden Diniz, "Gran Canaria Kulübü'ne ve Eurocup'a durumu aktardık ve güvenlikle ilgili bir sorun olmadığını belirttik. Rahat rahat gelip müsabakaya çıkabilirler, ortada büyütülecek bir durum yok" diye konuştu.Gran Canaria Kulübü internet sitesinden dün yaptığı açıklamada, twitter aracılığıyla gelen tehditlerin çok ciddi olduğu ve durumla ilgili resmi başvurunun Eurocup organizasyonuna yapıldığını bildirmişti.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...