Şimdi sıra Anadolu Efes'te

/ Kaynak: AA
Şimdi sıra Anadolu Efes'te

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi Top 16 turunda 11. haftanın ardından temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker çeyrek finale kalırken, Anadolu Efes de şansını sürdürdü.

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunda 11. haftanın ardından Fenerbahçe Ülker çeyrek finale yükselmeyi garantilerken, Anadolu Efes gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. Galatasaray Liv Hospital ise çeyrek final şansını yitirdi. F Grubu'nda sahasında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını 21 sayı farkla 98-77 mağlup eden Fenerbahçe Ülker, bu galibiyetle grup maçlarının tamamlanmasına 3 hafta kala çeyrek final biletini aldı. İtalyan temsilcisini yenerek üst üste 8. galibiyetini elde eden sarı-lacivertliler, grupta da liderliğe yükseldi. nbsp;


Aynı grupta yer alan Anadolu Efes ise sahasında Rusya'nın Nizhny takımını 79-75 yenerek çeyrek final şansını sürdürdü. İlk 4 sıradaki takımın çeyrek finale çıkacağı grupta Laboral Kutxa ile aynı galibiyet sayısında bulunan lacivert-beyazlılar haftayı 4. sırada tamamladı.E Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Liv Hospital ise Almanya'da Alba Berlin'e 75-68 yenilerek çeyrek final şansını bitime 3 maç kala kaybetti. Üst üste 8. kez yenilen sarı-kırmızılılar, grubunda son sırada yer aldı.


4 takım çeyrek finali garantiledi
Real Madrid ile CSKA Moskova'nın ardından bu hafta Fenerbahçe Ülker ve Barcelona da çeyrek finali garantileyen takımlar arasına katıldı. nbsp;Barcelona deplasmanda Sırbistan ekibi Kızılyıldız Telekom'u yenerek adını son 8 takım arasına yazdırdı. Fenerbahçe Ülker tarihinde 2. kez çeyrek finale yükselirken, bu başarıyı 8 yıl sonra tekrarlamış oldu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...