Fırat Aydınus hakkında ilginç iddia!

Fırat Aydınus hakkında ilginç iddia!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Beşiktaş maçını yönetecek olan Fırat Aydınus'un yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle sigarayı bırakamadığı iddia edildi.

Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek olan ve asıl mesleği Jeoloji Mühendisliği olan Fırat Aydınus, FIFA'nın uyguladığı Yo-Yo testinden geçememişti. Çünkü; Süper Lig'de en kritik maçlarda görev alan Aydınus, günde iki paket sigara içiyor.


AİLEVİ SORUNLAR YAŞIYOR
UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, MHK'ya bu konuda net mesaj vermiş, "Koşamayan hakemler kesinlikle listeye giremeyek" demişti. Ancak Aydınus bu durumu pek dikkate almadı. Tecrübeli hakem, kendisine gerektiği kadar bakmıyor. Ayrıca Aydınus'un yaşadığı ailevi sorunların da psikolojik olarak testlere tam olarak hazırlanamamasına neden olduğu ifade ediliyor.


BÜLENT YILDIRIM DA SİGARA MÜPTELASI
Fırat Aydınus gibi Süper Lig'de yıllardır görev yapan bir başka hakem Bülent Yıldırım da sigara müptelası. Her iki hakem de bu nedenle FIFA'nın testlerini geçemeyerek liste dışı kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...