O partiden AK Parti'ye dev katılım

O partiden AK Parti'ye dev katılım

Politika Haberleri

30 DSP'li, AK Parti'ye geçti.AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partiye yeni katılan üyeler için tören düzenlendi.

İlçe Başkanı Bahattin Akşit, yöneticiler ve partililerin katıldığı törende DSP Kahyalar Mahallesi eski Belde Başkanı Yakup Yıldız ve bir grup DSP'liye AK Parti rozeti takıldı.
İlçe Başkanı Bahattin Akşit, "Şu an en büyük sivil toplum kuruluşu biziz. 5 bin 800 üyemizle çok büyük ve kalabalık bir aileyiz. Bugün aramıza katılan arkadaşlarımızı kutluyorum. AK Parti'nin hizmet sevdasını gördüler, bize katıldılar. Bu arkadaşlarımız da çevrelerindekilere hizmet sevdamızı anlatacak. İnşallah hep birlikte vatanımız ve ilçemiz için hizmet edeceğiz. Bu görüntü 'AK Parti genel seçimlerde ikinci parti olacak' diyenlere de bir gösterge olsun. Genel seçimlerde de birinci parti AK Parti olacak, çünkü biz görevimizi gönülden yapıyoruz" dedi.
KÜÇÜKBALLI'NIN BAŞKANLIĞI RESMİLEŞİYOR
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akşit, Özlem Güzel Küçükballı'yı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için il teşkilatı ve genel merkeze önerdiklerini ve resmi yazışmaların tamamlandığını belirterek, kısa süre içinde Küçükballı'nın başkanlığının resmileşeceğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...