Çalımbay hakemi kınadı!

Çalımbay hakemi kınadı!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'a 1-0 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay, hakem kararlarına tepki gösterdi!

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın büyük bir kısmının kendi oyun üstünlükleriyle geçtiğini belirterek, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini bildirdi. Defansın yaptığı bir zamanlama hatası nedeniyle gol yediklerini kaydeden Çalımbay, "Bugün oyuncu değişikliği yönünden sıkıntılarımız vardı. Her türlü riske girdik, pozisyonlara da girdik ancak değerlendiremedik" dedi.


Rıza Çalımbay, maçın hakemi Yunus Yıldırım'ın kararlarına da tepki göstererek, şöyle devam etti:
"Kendisini sevmeme rağmen hakemi kınıyorum. Bu yılların en deneyimli hakemlerinden bir tanesi ama 6 tane oyuncu değişmiş, sürekli yerde yatan bir takım ve kalecisi, geç başlayan bir takım var. Uyarılarımıza rağmen sadece 3 dakika uzatıyor. Bu öyle bir oyun ki bir dakikanın bile önemi çok."


Çalımbay, mili takım arasını en iyi şekilde değerlendirerek, kalan maçlarını kazanmak istediklerini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...