Hamzaoğlu'ndan sürpriz tercihler

Hamzaoğlu'ndan sürpriz tercihler

SPOR Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa mücadelesi için belirlediği kadrosunda dikkat çeken tercihler yaptı.

Genç teknik adam, hafta boyunca sakatlığı nedeniyle takımla çalışmalara katılamayan ve son idmanda sadece düz koşu yapan Sabri Sarıoğlu'nu ilk 11'de sahaya sürdü. Öte yandan Galatasaray savunmasının ortasında Hakan Balta ile Aurelien Chedjou görevlendirilirken, Koray Günter yedek kulübesinde kaldı.

"SABRİ'Yİ RİSKE EDİYORUZ, AMA..."

Mücadele öncesi açıklamalarda bulunan teknik adam, "Sabri'yi biraz riske ediyoruz, ama Burak'ta aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Önümüzde 2-3 haftalık süreç var, ufak tefek şeyler olsa bile onları atlatabilecek durumda" ifadelerini kullandı.

HAMZAOĞLU'NUN BURAK'TAN 'AĞZI YANINCA'...

Sabri Sarıoğlu'nu antrenmansız 11'ine yazan Hamzaoğlu, son idmanda takım ile çalışmalara başlayan ve sakatlığını atlatan Burak Yılmaz'ı ise riske etmedi. Sarı-kırmızılılarda en uçta Umut Bulut görevlendirildi.

Galatasaray'ın yıldızı Burak, bu sezon sadece Süper Lig'de 17. haftada oynanan Rizespor maçında yedek kalmıştı ve o mücadelede sakatlığını tam olarak atlatmamasına rağmen oyuna girmek istemiş, sonrasında sakatlanarak oyundan çıkmak nbsp; zorunda kalmıştı. Hamzoağlu da maç sonunda yaptığı açıklamada Burak Yılmaz'ı oynatarak hata yaptığını kabul etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...