Yasin Öztekin'den galibiyet değerlendirmesi

Yasin Öztekin'den galibiyet değerlendirmesi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 2-0 gerinden gelerek 2-3 kazandığı Kasımpaşa galibiyeti sonrası Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu

Maçın dönüşünde dönem arasında Hamzaoğlu'nun yapmış olduğu konuşmanın etkili olduğunu ifade eden Yasin, "İki haftadır istediğimiz neticesi alamadık ve buraya kazanmak için geldik. kendimize güveniyoruz. İlk yarı istediğimiz gibi gitmedi, benim Umut abinin şansları vardı, değerlendiremedik. Kötü de defans yaptık, bunu söylemek gerek . Biz GALATASARAY 'ız, kendimize inandık. Soyunma odasında hocamız bize çok fazla iyi konuşma yaptı, bu maçı da çevirdik. Bu galibiyeti tüm camiaya armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.
Süper Lig'de önceki hafta İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmada iyi oynamasına rağmen oyundan alınması ertesi neler hissettiğinin sorulması üzerine Yasin, "Hocanın kararı saygı duyuyorum. Ama karşılaşmanın 2-0'dan akabinde 2-2 olmaması gerek . Zira çok büyük takımız. Orada 2 puanı kaybettik fakat gün içerisinde de telafi ettik. Bütün arkadaşlarımı kutlama ediyorum. Bundan akabinde da inşallah bir bir maçları kazanıp şampiyon oluruz" diye açıkladı .


BENCE HOCAM HATA YAPMADI
İstanbul Başakşehir maçında kendisini oyundan alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun üzüntü yaşadığını ifade eden sarı-kırmızılı futbolcu, "Oyundan alınan ben, Sneijder, Burak ya da başkası da olabilirdi. Bence yanlış değil. O yüzden hocama hiç dargın olmadım. O beni oynattı ve buralara getirdi. O yüzden bundan akabinde da çıkartırsa çıkartır, çıkartmazsa da elimden geleni yaparım" ifadelerini kullandı.
Yasin Öztekin, takım arkadaşı Wesley Sneijder ile çok fazla iyi anlaştığını ortaya koyarak , "Sneijder oynadığım en iyi 10 numara. Onun pasları, oyun anlayışı bana çok fazla yarıyor. Beni daha çok fazla yükseltiyor. O yüzden ona bunun yanı sıra teşekkür ediyorum. Antrenmanda da iyi anlaşıyoruz. Kendisi çok fazla iyi bir insan. İyi ki onunda beraber oynuyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Sarı-kırmızılı futbolcu, FENERBAHÇE -F.Bahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbi maçla ilgili sual üzerine, "Evde oturup maç izleyeceğiz. Bugün çok fazla zorlu maçtı. İlk yarıda beklemediğimiz bir netice aldık. Allah'ıma şükür 3-2 yendik. Yarın da keyifle maç izleyeceğiz" diye açıkladı .

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...