Galatasaray sonradan açıldı! Müthiş geri dönüş

Galatasaray sonradan açıldı! Müthiş geri dönüş

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Kasımpaşa deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçı çevirmesini bildi ve maçı 2-3 galip tamamladı

Cimbom bugünkü derbi öncesi maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşma öncesi Kasımpaşa'da manzara... Seyirci az, coşku az! Bir zamanlar büyükler gelince tribünler dolup taşar, saatler öncesinden kapılar kapanırdı... Belki de artık çok geç! Ya futbolun süsü seyirciyi seç; ya da birilerinin para kazanması için en büyük varolma nedeninden vazgeç! Sporu seven biri olarak nerede o şevk, o heyecan, o gülen yüzlü adam; ben değilim koltuklar tıklım tıklım dolmadan! Yok mu futbolu kurtaran, aklı başında bir adam... Yok mu bir cankurtaran... Ne hayır beklenir boş koltuklara oynayan trilyonluk futbolculardan... Kasımpaşa'dan... Galatasaray'dan... Şundan bundan... Sabahın beşinde statları dolduran seyirciye selam! Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az! Gelelim nefeslerin kesildiği muhteşem maça... Tam bir fırtına... Top bir orada bir burada...


Hamzaoğlu maçı bıraktı


14'te Yasin'in vuruşunda top direkten döndü, dönen topa Sabri vurdu, top autu buldu. 16'da Scarione şık hareketlerle daldı, Hakan Balta'dan seken topu Adem Büyük çok güzel bıraktı, Castro, sert bir vuruşla ağları salladı, Kasımpaşa üstünlük sağladı: 1-0. 33'te Sneijder vurdu, kaleci kaleci Ertaç topu çıkardı, savunma uzaklaştırdı. 37'da Alex Telles ağır kaldı, Babel topu taşıdı, Tunay'a bıraktı, bu oyuncu altı pastan topu dışarı attı, tribünler ayağa kalktı: "Ah bu da kaçar mı?" 39'da Babel çaktı, top auta çıktı. G.Saray'da savunma yol geçen hanı! 43'te Scarione topu yerden bıraktı, Tunay gelişine çaktı, Kasımpaşa tribünleri ayağa kalktı: 2-0. 51'de Adem yükseldi, kafayı vurdu, Muslera'nın çıkardığı top üst direkten döndü. 52'de Yasin topu soldan getirdi, ortaya bıraktı, Selçuk ağları salladı: 2-1. 55'te Yasin soldan daldı, ortaya bıraktı, Umut skoru eşitledi: 2-2. 65'te Umut'un ortasında Burak Yılmaz meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 2-3. Bu arada son bölümde G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak fenalaştı, tribünde hemen müdahale edildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'da oyunu bırakıp yanına gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...