Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alaattin Çakıcı'nın oğlu Tarabya'da dehşet saçtı

Alaattin Çakıcı'nın oğlu Tarabya'da dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri

Tarabya'daki bir otelde bir kişi silahla bacağından vuruldu. Saldırganın Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik olduğu belirtildi

Sarıyer'de bir otelde meydana gelen olayda 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp silahla bacağından vuruldu.
Tarabya'daki bir otelin lobisinde oturan Onur Özbizerdik (30) isimli şahıs, nişan daveti için otelde bulunan Ahmet Ozan Özalp'ı (17) bacağından vurarak olay yerinden 34 AZ 6522 plakalı araçla kaçtı.
İhbar üzerine olayın meydana geldiği otele çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı Özalp ise ambulansla Maslak'taki Acıbadem Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Özalp'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Silahlı yaralama olayının gerçekleştiği otelin lobisinde delil araştırması yapan polis ekipleri, otelin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Onur Özbizerdik ve kaçarken kullandığı 34 AZ 6522 plakalı aracı bulmak arama başlattı.
Olay yerine gelen otelin avukatı Nezahet Buğrahan ise gazetecilere yaptığı açıklamada polis ekiplerinin delil toplama çalışması yaptığını ve güvenlik kameralarını incelemek için aldığını söyledi. Güvenlik kameraları incelenerek otele silahla nasıl girdiğinin öğrenileceğini ifade eden avukat Buğrahan, kendisinin de karakola ifade vermeye gideceğini ve soruşturmanın devam ettiğini vurguladı.
Kaçan şahsın Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...