Fırtına çıkış arıyor

Fırtına çıkış arıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor bugün Akhisar Belediyespor'u yenerek hem moral bulmak hem de Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda yoluna devam etmek istiyor.

Dün Bursaspor'un kaybetmesiyle ilk 4 için geçen hafta olduğu gibi tekrar fırsat yakalayan bordo-mavililer bugün kazanırsa puan durumunda uzun zaman sonra 4. sıraya yerleşebilir. Trabzonspor'un bu amacına ulaşması için Başakşehirspor'un da bugün G.Birliği karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. Karadeniz ekibinde kaptan Bosingwa kart cezası, Belkalem, Yatabare, Yusuf Erdoğan ve Onur Recep Kıvrak ise sakatlıkları nedeniyle kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan Trabzonspor bugünkü maçta Akhisar Belediyespor'u yenmesi halinde ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 5'inci karşılaşmadan da galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek. Bordo-mavililer ligin ikinci yarısında Sivasspor'u 3-1, Kayseri Erciyesspor'u 2-1, Başakşehir ve Karabükspor'u 3-2 mağlup ederek 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrımıştı.

Akhisar'a karşı tek galibiyet!

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla 6'ncı kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 5 karşılaşmanın 3'ünü Akhisar kazanırken, Trabzonspor sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Fırtına çıkış arıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...