Galatasaray müthiş bir geri dönüşe imza attı

Galatasaray müthiş bir geri dönüşe imza attı

SPOR Haberleri

İlk 45 dakikada kalesinde 2 gol gören Cimbom, ikinci yarıya fırtına gibi girdi.

Geçen hafta öne geçmesine rağmen beraberliği zor kurtaran Galatasaray, bu sefer 2 farklı geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. İlk tehlike Galatasaray'dan geldi. 14. dakikada Yasin'in sert şutunda direği geçemeyen sarı-kırmızılı ekip, 2 dakika sonra golü yedi. Soldan gelişen atakta Adem, topu Castro'nun önüne bıraktı ve Portekizli oyuncu Muslera'yı mağlup ederek skoru 1-0 yaptı. Yasin'in bindirmeleriyle ataklarını sol kanattan geliştirmeye çalışan Galatasaray'ın savunmada bıraktığı boşluklar Kasımpaşa'nın ekmeğine yağ sürdü. Orta sahadan uzun toplarla çıkan ve sarı-kırmızılı defansı zor durumda bırakan Kasımpaşa, Adem, Babel ve Tunay üçlüsüyle ilk yarıda sonuca gitti. Babel ve Adem'in yanlış tercihlerine rağmen her hücumunda pozisyon üreten lacivert-beyazlılar, 43'te Tunay'la skoru 2-0 yaptı. Ani gelişen atakta Scarione sağdan getirdiği topu dışarı çıkardı, Tunay gelişine sert vurdu ve takımını soyunma odasına 2-0 üstünlükle götürdü. nbsp;

Aslan öyle başladı ki nbsp;

İkinci yarıya Olcan-Burak değişikliğiyle başlayan Galatasaray, 10 dakikada skora denge getirmeyi başardı. Adem'in kafa vuruşuyla üçüncü gole yaklaşan Kasımpaşa, bir anda çözülünce Galatasaray'ın golleri peş peşe gelmeye başladı. 52. dakikada Yasin'in soldan çizgiye inip dışarı çevirdiği topa Kasımpaşa savunması dokunamayınca Selçuk İnan durumu 2-1 yaptı. 3 dakika sonra aynı golün bir benzeriyle sarı-kırmızılı ekip beraberliği yakaladı. Kasımpaşa, savunmanın arkasına kaçan Yasin'e yetişemeyince genç oyuncunun asistini bu sefer Umut Bulut boş kaleye göndererek skoru eşitledi. Beklemediği goller sonrası üstünlüğünü yitiren ve moral olarak da çöken ev sahibi ekip, tekrar öne geçecek fırsatlar üretemedi. Selçuk'un ara pasına sağdan kaçan Umut'un ön direğe yaptığı ortayı Burak kafayla filelere gönderince Galatasaray ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı karşılaşmadan 3-2 üstünlükle ayrılarak en kritik haftada 3 puanın sahibi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...