Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Anne biraz üzgün dur, kimse inanmıyor'

'Anne biraz üzgün dur, kimse inanmıyor'

YAŞAM Haberleri

Amerikan filmlerini aratmayan cinayet senaryosunu Antalya polisi çözdü. Evlatlık alınan 17 yaşındaki Dilek'in katili anneannesi değilmiş, işte o gerçek!

2014'ün Temmuz ayında 17 yaşındaki lise öğrencisi Dilek Anbar evinde ölü bulundu. 83 yaşındaki anneanne Nazmiye Yurtyapan zanlı olarak tutuklandı. Yurtyapan'ın polisteki ifadesinde, torununun bıçakla kendisine saldırdığını, kendisini korumak amacıyla ittikten sonra başındaki türbanla boğazını sıkarak Anbar'ı öldürdüğünü söylediği belirtildi. Polis yürüme zorluğu çeken bir kadının bu cinayeti işleyeceğine inanmadı. Yapılan incelemede Dilek'in 19 aylıkken evlatlık alındığı ortaya çıktı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, "Evlatlık alınan bir kız katledildi. Bunun anne babası biziz. Asıl faili bulmak bizim göreviz" diyerek soruşturmanın derinleştirdi. Anne Fatma ve baba Hıdır Anbar takibe alındı. Fatma Anbar cezaevindeki annesine bir yakınıyla, "Anne biraz üzgün dur. Kimse senin yaptığına inanmıyor. Mahkûmlara dikkat et polis olabilir senin ağzından laf alabilirler" diye haber gönderdi. Bu bilgi istihbarat birimlerinden kaçmadı. nbsp;
Polis yeni delillere ulaştı nbsp;
Adli Tıp'tan gelen raporlar ve yeni elde edilen deliller üzerine Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet şüphelisi olarak anne ve babayı önceki gün gözaltına aldı. Cinayeti anne Fatma Anbar'ın işlediği ortaya çıkması üzerine katil anne tutuklanarak cezaevine gönderildi. 14 Temmuz 2014 tarihinde evinde ölü bulunan genç kızın cinayetini anneanne Yurtyapan üstlenmişti. Yaşlı kadın ifadesinde, torununun bıçakla saldırdığını, kendisini korumak amacıyla genç kızı ittikten sonra eşarpla boğazını sıkarak öldürdüğünü öne sürmüştü.
(Akşam)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...