Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uludağ'daki otellerde sezonun son günü

/ Kaynak: DHA
Uludağ'daki otellerde sezonun son günü

YAŞAM Haberleri  / DHA

21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu devam ederken, Ağaoğlu dışındaki otellerin diğerleri son müşterilerinden sonra kapatacak.

KIŞ turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu devam ederken, Ağaoğlu dışındaki otellerin diğerleri bugün müşterilerini uğurladıktan sonra kapatacak. Kar kalınlığının 160 santimetreye ulaştığı Uludağ'da, teleski ve telesiyejler çalıştırılacak.Kayak severlerin 'Beyaz Cennet' olarak tanımladığı Uludağ'da, tesislerin bazıları geçtiğimiz hafta kapandı. Sadece Ağaoğlu Otel'in yaz sezonunda da açık kalacağı Uludağ'da diğer oteller ise bugünden itibaren müşteri kabul etmeyecek. Kayak yapmak isteyenler için teleski ve telesiyejlerin açık tutulacağını söyleyen Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği Başkanı Haluk Beceren, "Geçen sezon yeterince kar yağmadığı için kötü bir sezon geçirdik. Bu yıl ise iyi bir sezon geçirdik. Sadece bu ay, beklediğimiz müşteri potansiyeline ulaşamadık" dedi. Ağaoğlu Otel'in Genel Müdürü Murat Türker ise, otellerinin yaz aylarında müşterilerine hizmet vereceğini söyledi.
Toplam 9 bin yatak kapasiteli Uludağ'da 21 otel ve 4 misafirhane bulunuyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...