İsmail Kartal, beraberliğe de razı

İsmail Kartal, beraberliğe de razı

SPOR Haberleri

Teknik patron İsmail Kartal, derbi maçta beraberliğin bile kendilerini şampiyonluk yarışının içinde tutacağına inanıyor.

Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli takım kritik derbiye galibiyet parolasıyla çıkacak. Ancak Kartal olası beraberlikte dahi çok şey kaybetmeyeceklerine inanıyor. Beşiktaş karşısında puan kaybetmeleri halinde şampiyonluk mücadelesinin yine son haftaya kadar süreceğine dikkat çeken Fenerbahçe'nin hocası, ilerleyen haftalarda rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı kritik maçların kendilerine yarayacağını hesaplıyor.


Dikkatli ve kontrollü oyun
İsmail Kartal teknik ekibiyle yaptığı değerledirmede, "Bu ligde her takım her an puan kaybedebilir. Yarış son haftaya kadar sürecek. Köprünün altından daha çok sular akar. Önümüzdeki dönemde rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak. Galatasaray derbisindeki gibi Beşiktaş'a karşı da galibiyet için her şeyi yapacağız ama bu maçtan alınacak her türlü puan bizi yarışın içinde tutar. Bu yarışta alınacak her puan çok önemli" ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli teknik adam derbide galibiyet ararken açıklar vermelerinden çekiniyor. Bunun için de maç içinde özellikle savunma oyuncularından çok dikkatli ve kontrollü olmalarını istedi. İsmail Kartal'ın derbi maçtaki stratejisi bir anlamda, "Yenemiyorsan yenilme" olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...