Bursaspor'da 4-1'in moral bozukluğu var!

Bursaspor'da 4-1'in moral bozukluğu var!

SPOR Haberleri

BURSASPOR'un 4 maçlık yenilmezlik serisi, Medicana Sivasspor karşısında aldığı 4-1'lık mağlubiyetle sona erdi.

Medicana Sivasspor karşısında alınan farklı yenilgi moralleri bozarken maçın sonlarında 2 kırmızı kart gösteren hakem Tolga Özkalfa'ya tepki gösteren teknik direktör Şenol Güneş, şunları söyledi: "Sivas'ın yüksek rakımına ve kötü zemine takım olarak adapte olamadık. Pas yaparak oynayan takımımız zemin nedeniyle bu özelliğini ortaya koyamadı. Defansta inanılmaz hatalar yaptık. Bu bize yakışmadı. İki önemli oyuncumuzu kırmızı kartlarla kaybettik. Bir penaltımız da Tolga Özkalfa tarafından verilmedi. Bu yenilgiyi unutmak zorundayız."
3 GÜN İZİN
Hollanda ve Lüksemburg milli maçları nedeniyle lige verilen ara nedeniyle yeşil beyazlılar, maçtan sonra 3 günlük izine çıktı. Bursaspor, gelecek hafta Şenol Güneş yönetiminde Sual Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına çarşamba günü Özlüce Tesisleri'nde yapacağı çalışmayla başlayacak.
MİLLİ TAKIMLARDA 8 OYUNCU VAR nbsp;
Bursaspor'da A milli takımda kaleci Harun, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen, ümit milli takım kadrosuna ise ikinci kaleci Okan Koçuk, Emre Taşdemir ve Enes Ünal çağrıldı. Enes Ünal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Lüksemburg ile yapılacak özel maç için A milli takım kadrosuna dahil edilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...