Jennifer Aniston saçlarına bakın nasıl bakıyormuş

Jennifer Aniston saçlarına bakın nasıl bakıyormuş

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Aniston yaptığı ilginç açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Aniston saçlarını yıkamadığını söyledi.

Saçlarını beş günde bir yıkadığını söyleyen Kim Kardashian'ın ardından Jennifer Aniston da spor salonundan çıktıktan sonra duş almadığını ve saçlarının terli olmasını sevdiğini söyledi. Yıllardır degistirmedigi dogal saç stiliyle tanınan Jennifer Aniston'dan sasırtan itiraf! 46 yasındaki güzel aktris, Fashionista dergisine verdigi röportajda; saçlarının güzelligini terlemeye borçlu oldugunu söyledi. Ünlü oyuncu, spor salonunda uzun saatler kalıp terledigi halde, egzersiz sonrası saçlarını yıkamadıgını belirtti. nbsp;


'ASLA PLATİNE BOYATMAM' nbsp;
Iki günde bir spora gittigini ve bu sürede saçlarının terli olmasını sevdigini söyleyen Aniston, söyle konustu: "Biraz ter, saça iyi gelir. Ter, saç bakım ürünü gibidir. Saçlarınızı parmaklarınızla sekillendirirsiniz. Iste bu kadar!" Geçtigimiz ay gerçeklesen Oscar törenindeki kıyafeti ve saçıyla ilgili de konusan ünlü oyuncu, "Rahat olmak istedim. Versace elbisem, üzerime tam oturdu ve çok rahattım. Elbisem parlak oldugu için, saçlarımın dogal görünmesine dikkat ettim" dedi. Aniston, asla uygulamayacagı iki saç trendini ise söyle açıkladı: "Trendleri takip eden biri degilim. Saçlarımı asla platin rengine boyatmam veya erkek gibi kısacık kestirmem."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...