Gripin'den Eskişehir'e anlamlı tur!

/ Kaynak: İHA
Gripin'den Eskişehir'e anlamlı tur!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Dünya Ağaç Günü kutlamalarının başlangıcını yapan Odunpazarı Belediyesi, etkinlikler kapsamında Gripin'i Eskişehirlilerle bir araya getirdi.

Odunpazarı Meydanı'nda Eskişehirlilerle buluşan Gripin, birbirinden özel şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Havanın soğuk olmasına rağmen Odunpazarı Meydanı'nı dolduran Eskişehirliler, Gripin'in şarkılarıyla muhteşem dakikalar yaşadılar. Sergiledikleri muhteşem performansla Eskişehirlileri büyüleyen Gripin, Dünya Ağaç Günü kutlamalarına da renk kattı. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan konserde Eskişehirlileri yalnız bırakmayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gripin solisti Birol Namoğlu'na plaket takdim etti. Yaptığı konuşmada tüm Eskişehirlileri Vadişehir'de gerçekleşecek olan Barış ve Kardeşlik Ormanı fidan dikim etkinliğine davet eden Başkan Kurt, "Herkes için barış ve sevgi fidanı dikiyoruz" dedi.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...