Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge satış fiyatları kaç para

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge satış fiyatları kaç para

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Galaxy S6 ve kavisli ekrana sahip S6 Edge'in fiyatı belli oldu. S6 Edge'in dünya ve Türkiye'de ki fiyatları..

Samsung Galaxy S6'nın çıkış tarihi ve özellikleri belli oldu. Bizde sizin için Samsung Galaxy S6 ile ilgili tüm detayları haberimizde verdik. Tüm dünyada milyonlarca kişinin beklediği Samsung'un yeni modelleri tanıtıldı. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ilk kez görücüye çıktı.
Samsung Galaxy S6'nın Türkiye fiyatı

Samsung'un yeni telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in Türkiye fiyatları belli oldu. Ön siparişe açılan cihazlar kısa sürede tükendi.

Mobil Dünya Kongresi'nde ilk olarak ortaya çıkan Galaxy S6 ve kavisli ekrana sahip Galaxy S6 edge'in Türkiye fiyatları açıklandı. Turkcell'de vitrine konulan 32 GB Galaxy S6 2 bin 499 TL'den, 32 GB Galaxy S6 edge ise 2 bin 999 TL'den satışa sunuldu.
nbsp;
Tüketicilerden yoğun ilgi gören ürün kısa sürede tükenirken, Turkcell'in ilgili sayfasına girenler 'stoklar tükenmiştir' uyarısıyla karşılaşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...