2 gündür banka önünde bekliyorlar!

/ Kaynak: AA
2 gündür banka önünde bekliyorlar!

YAŞAM Haberleri  / AA

Sivas'ta, TOKİ konutlarından 13'ünün başvuru önceliğine göre satılacağını duyan vatandaşlar, banka şubesinin önünde 2 gündür nöbet tutuyor.

Turabali Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan 354 konuttan 13'ünün nbsp; kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa çıkartıldığını duyan 20 vatandaş, nbsp; başvurunun yapılacağı Halk Bankası Divriği Şubesi önünde dün öğle saatlerinden nbsp; itibaren sıraya girdi. Soğuk havaya rağmen gece de sıradan ayrılmayan nbsp; vatandaşlar, yarın sabaha kadar banka şubesi önünde bekleyeceklerini belirtiyor.
nbsp;
Konut satın almak için sırada bekleyenlerden Burhan Uzun, "13 daire nbsp; satışa çıktı, biz de satın almak için sıramızı bekliyoruz" dedi.
nbsp;
Serkan Göçer ise dün saat 12.00'de banka şubesi önünde sıraya nbsp; girdiğini ve başvuruların yarın başlayacağını belirterek, soğuk havaya rağmen nbsp; bekleyişini yarın sabaha kadar sürdüreceğini söyledi.
nbsp;
Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nbsp; TOKİ'nin başvuru önceliğine göre satışa çıkarttığı dairelere vatandaşların yoğun nbsp; ilgi gösterdiğini belirtti.
nbsp;
nbsp; İlçede TOKİ konutlarına ilginin fazla olduğunu dile getiren Kaya, 2. nbsp; etap konutlar için çalışmaların devam ettiğini söyledi. TOKİ'nin Divriği ilçesinde başvuru önceliğine göre satışa sunduğu nbsp; evlerden 2'sinin B1 projesi tipinde 2+1, 11'inin ise C projesi tipinde 3+1 konut nbsp; olduğu belirtildi.
nbsp;
Açık satış yöntemiyle satılacak konutlar için başvuruların 23 Mart-30 nbsp; Haziran 2015 tarihlerinde Halk Bankası Divriği Şubesince kabul edileceği nbsp; kaydedildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...