Bilic'ten maç sonu Emre açıklaması!

Bilic'ten maç sonu Emre açıklaması!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Kaybetmeyi hak etmedik" dedi.

Slaven Bilic'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kaybetmeyi hak etmedik. Buradan puan çıkarabilirdik. İkinci yarıda kazanmaya yakın olan taraftık. 4 tane net pozisyon yakaladık. Rakip hücumu bırakmışken hızlı hücumdan gol attı. Böyle ucuz bir gol yememeliydik. Rakibimizle aramızı açabilirdik. Şimdi takımlar birbirine çok yakın. Oynanacak dokuz maç var. Heyecanlı olacak."

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışmayla ilgili de konuşan Bilic, "Emre'ye kötü bir hareketim yok. Emre ile ilgilenmiyordum. Fenerbahçeli oyuncular ve yedek kulübesindekiler bizim alanımıza gelmeye başlayınca hakeme rakip oyuncuların alanımızdan çıkmalarını istediğimi söyledim. Oyuncularımıza baskı yapmaları doğru değil dedim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...