İsmail Kartal Emenike'ye sahip çıktı

İsmail Kartal Emenike'ye sahip çıktı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbi galibiyeti sonrası Emenike hakkında açıklamada bulundu

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş 'ı 1-0 yenerek zirve yarışına ortak olan Fenerbahçe 'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte İsmail Kartal'ın o açıklamaları:
"Bu maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyordu. Maça iyi başlamamız gerektiği anda olumsuzluklar yaşandı. Gökhan oynayamadı. Emenike olayı oldu. Raul de sakatlandı. Ne şanssızlık varsa yaşadık. Emenike daha önce de olmuştu. Bir gol kaçırdı. Net bir pozisyondu. Emenike de gol yapmak ister. Çok duygusal, temiz kalpli bir çocuk. Şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusuna sahip çıkmamız lazım. Önümüzde 9 maç var. O da istiyor bir şeyler yapmayı. Lütfen bize güvensinler. Gece-gündüz çalışıyoruz. Üzüntüsünden böyle bir şey yaptı. Üzgün olduğunu söyledi. Onu korumak için Webo'yu aldık. Taraftarlar için elimizden geleni yapmaya çalışyoruz. Biraz daha hoşgörülü olsunlar."


"BİZE İNANSINLAR"
"Teknik olarak birçok alanda daha iyiydik. 5 derbide 4 galibiyet aldık. Birini nasıl kaybettiğimiz ortada. Biz bu ciddiyeti gösterirsek her takımı yeneriz. Bu 3 puan tüm taraftarlarımıza camiamıza hayırlı olsun. Taraftarımızın daha hoşgörülü olması lazım. Futbolcularına daha fazla sahip çıkmalı. Taraftar destek verirse futbolcu daha iyi oynamaya çalışır. Bize inansınlar. Biz onları bugün mahcup etmedik. Herkes mutlu oldu. Şampiyonluk yarışında önemli bir adım attık. İnşallah 9 haftanın hepsini kazanırız ve şampiyon oluruz." nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...