Kevin Durant yoksa Enes Kanter var

Kevin Durant yoksa Enes Kanter var

SPOR Haberleri

NBA'de Durant'ın yokluğunda havlu atması beklenen Oklahoma City'de Enes Kanter yıldızlaşarak maçı kazandırdı

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Oklahoma City Thunder ile Miami heat karşı karşıya geldi. Chesapeake Energy Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Oklahoma City 93-75'lik skorla kazandı.


Oklahoma City, mücadeleye rakibinden daha iyi bir hücum performansıyla başladı ancak her iki takımın da vasatı aşmayan hücum performansları ikinci çeyrekte de devam etti. OKC savunmasının biraz daha iyi olması sonrası ilk yarıyı 6 10 sayı farkla önde geçen ev sahibi oldu. İkinci yarıda Miami geri dönmeye çalışıp farkı kapatsa da, Westbrook'un asistleri, Enes Kanter'in pota altındaki kusursuz performansı Oklahoma City'e 18 farklık galibiyeti getirdi.


27 sayı 12 ribaunt ile maçın yıldızı olan Enes Kanter, maç sonrasında yaptığı açıklamada; "Bilek sakatlığım vardı ama bu maçta mutlaka oynamak istedim. Canım biraz acıyordu ve tam olarak %100 değildim. Skor üretmek çok güzel ama bence savunma yapmamız daha anahtar bir noktaydı galibiyet için. Sahada daha iyi iletişim kuruyoruz ve "pick and roll" savunmasında çok daha iyi noktaya geldik" dedi.


Kevin Durant ve Serge Ibaka'nın yokluğunda performansını inanılmaz bir biçimde artıran MVP adayı Russell Westbrook, 12 sayı 17 asist 10 ribaunt ile bu sezon 10. triple-double'ını yaparak takımını galibiyete taşıdı.


Miami Heat'te 5 oyuncu çift haneli skor üretti. Hassan Whiteside 13 sayı 6 ribaunt ile en skorer isim olurken, Dwyane Wade 15 şutta yalnızca 12 sayı üretebildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...