Burak Yılmaz için alarm!

Burak Yılmaz için alarm!

SPOR Haberleri

Milli takıma gidecek yıldız forvetin tekrar sakatlanma riski, Galatasaray'da büyük panik oluşturdu.

Galatasaray'da, Kasımpaşa karşısında galibiyet golünü atan isim Burak Yılmaz'dı.Sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle Burak, bu mücadeleye yedek olarak başlatılmış, yerine de Umut Bulut yer almıştı. Hatta mücadele öncesi teknik direktör Hamza Hamzoğlu, "Burak'ı riske etmek istemiyoruz. İnşallah onu kullanmaya gerek kalmaz" ifadelerini kullanmıştı.Ancak rakibin 2-0 öne geçmesi sonrasında ikinci devre oyuna giren yıldız forvet, zaferin mimarları arasında yer almıştı. Kendisini zorlamak zorunda kalan Burak'ın, sağ arka adalesindeki sıkıntıyı hâlâ tam olarak atamadığı gözlemlendi.Riskli şekilde oynatılan tecrübeli oyuncu, saha içinde kendisine çok dikkat etti.


İletişim halinde olacaklar


Depar atmaktan da kaçınan ve 90 dakikayı sakatlanmadan kapatan 'Kral'ın, şimdi ise A Milli Takım'dan sağlam olarak geri dönmesi ümit ediliyor. Hollanda maçı Ay-Yıldızlılar için çok önemli ama, Burak'ın burada yeniden bir sıkıntı yaşaması, şampiyonluk yolunda Sarı-Kırmızılılar'a büyük bir sıkıntı oluşturabilir. İşte bu yüzden Galatasaray sağlık heyetinin, milli takım doktorlarıyla sürekli iletişim halinde olacağı ve kontrollü tedavi sürecinin bu şekilde yürütüleceği bildirildi.


Tek başına 18 puan


Galatasaray, bu sezon Burak Yılmaz'ın gol attığı 12 karşılaşmada da sahadan galibiyet ile ayrıldı. Yıldız oyuncu 6 mücadelede ise galibiyeti getiren golü atarak takımına 18 puan kazandırdı.4. haftadaki Sivasspor, 8. haftadaki Kasımpaşa, 11. haftadaki Gaziantep, 12. haftadaki Akhisar Belediyespor, 16. haftadaki Beşiktaş ve son olarak da Kasımpaşa mücadelesinde bir kez daha klasını gösteren Burak, Süper Lig'deki gol sayısını 14'e çıkarttı. Cim Bom adına bu sezon 4 kulvarda 29 maça çıkan Burak, toplamda 17 kez gol sevinci yaşadı. Sarı-Kırmızılılar'ın Kralı, şu ana kadar ise toplamda takımıyla 90 gole ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...