Mete Vardar'dan derbi için sert açıklamalar yaptı

/ Kaynak: DHA
Mete Vardar'dan derbi için sert açıklamalar yaptı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Beşiktaş Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, derbiyle ilgili sert açıklamalar yaptı.

METE VARDAR: ''FIRAT AYDINUS MAÇI, RAKİBİN OYUNCULARI İLE BİRLİKTE YÖNETTİ''


Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar yaptığı açıklamada, "Bence yaşananlar kişisel bir şey değil. Herkesin kendine göre bir yöntemi var. Fenerbahçe bu anlamda çok tecrübeli bir takım. Yalnızca sahanın içinde oynanan oyunla değil. Onlar da bizim milli takımımızın gözbebekleri. İnsani olarak farklı bir rengin, farklı bir takımın oyuncuları olabilir, ama bizim için hepsi değerli önemli oyuncular. Keşke bu tip şeyler olmasa. Sıkça karşılaşmaya başladık bunlarla. İlk maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da buna benzer şeylerle karşılaşmıştık. Bugün de bu tip baskı yedik, baskıyla karşılaştık. Ne yazık ki Fırat Hoca nbsp;Türkiye'nin gözbebeği, Türkiye'yi yurt dışında temsil eden bir hoca olmasına rağmen açıkçası bugün de sahada gösterdiği yönetimle Türkiye'nin gururu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Diğer güzide kulübümüzün, rekabet ettiğimiz kulübün oyuncuları ile beraber, hep beraber maçı yönettiler. Hayırlı olsun, bir şey diyemiyorum. Çünkü futbol bugün eşit şartlarda oynanmadı.''


''HERKESİN KENDİNE GÖRE YÖNTEMİ VAR''


Mete Vardar, Bilic ve Emre arasında yaşananları, ''Kişisel bir şey değil. Bugün Bilic, yarın başka bir oyuncumuz olabilir. Bu anlamda herkesin kendine göre bir yöntemi var. Biz Beşiktaş olarak bu yöntemi hiç kullanmayacağız. İnşallah lig sonunda şampiyon olan takımın oyuncuları olacak bizim oyuncular. İnşallah bundan sonra futbol yalnızca sahanın içinde oynanan ve yalnızca hak edenin kazandığı bir oyun olur'' diye değerlendirdi.


''ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ''


Lig sonunda şampiyon olacaklarını belirten Vardar, ''İkinci yarı güzel futbol oynadık. 5 net gol pozisyonumuz oldu. Takımımız 54 puanla lig liderinin hemen arkasında bulunuyor. Maça baktığımızda oyunun hakimi bizdik. Fakat bugün rakibimizi yenip onları yarış dışı bırakabilirdik. Şimdi 15 gün bir ara var. Toparlanacağız. Lig bizim için tekrar başlayacak. Önümüzde 27 puan var, hepsini alabilecek güçteyiz. Lig sonunda şampiyon biz olacağız, çünkü hak eden biziz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...