Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KKTC'de Cumhurbaşkanı adayları belli oldu, işte o isimler

/ Kaynak: İHA
KKTC'de Cumhurbaşkanı adayları belli oldu, işte o isimler

GÜNDEM Haberleri  / İHA

KKTC Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 19 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için kesinleşen 7 adayı bugün resmen ilan etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için kesinleşen aday listesi, değiştirilmiş şekliyle 5/1976 sayılı Seçim ve Halkoylaması Yasasının 61. maddesi uyarınca, başvuru sırasına göre duyuruldu. YSK'nın duyurusuna göre, Mustafa Akıncı (Bağımsız), Arif Salih Kırdağ (Bağımsız), Mustafa Ulaş (Bağımsız), Mustafa Onurer (Kıbrıs Sosyalist Partisi), Kudret Özersay (Bağımsız), Sibel Siber (Cumhuriyetçi Türk Partisi) ve Derviş Eroğlu'nun (Bağımsız) adaylığı kesinleşti. 13 Mart'ta yapılan adaylık başvuruları neticesinde, adaylık başvurusunda bulunan herkes aday olmaya hak kazandı.YSK'nın ilan ettiği seçim takvimine göre Seçim propaganda süreci ise yarın başlayacak ve oy verme işleminden bir gün önce yani 18 Nisan'da sona erecek.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...