Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan inanılmaz rakamı açıkladı

Erdoğan inanılmaz rakamı açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılay Olağanüstü Genel Kurulunda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, Kızılay Olağanüstü Genel Kurulu'na katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu.


Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:


Herkes her kurum gecikebilir ama Kızılay gecikemez. Kızılay'ımızın simgesi olan kırmızı hilal, bu bayrağın dalgalandığı her yerde uzanan yardım elinin, umudun adı olmuştur. Kızılay ne kadar güçlü olursa biz de geleceğimizi o kadar güçlü hissederiz.


KIZILAY'A 30 DÖNÜMLÜK ALAN


Son yıllarda Irak'tan, Suriye'den gelen kardeşlerimizi Kızılay karşıladı. Ama yine de gözler Kızılay'ımızın kırmızı hilalini arıyor. Böyle sokak aralarında bir yer Kızılay'a yakışmıyor. Geçen gelişimde de bu genel müdürlük için Milli Emlak'tan yer tahsisi konusunda konuşmuş yerini belirledik. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.


Geçen gelişimde de bu genel müdürlük için Milli Emlak'tan yer tahsisi konusunda konuşmuş yerini belirledik. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kızılay aslında Gazi bir kurumdur. Yaşanan savaşlarda dost düşman demeden her yaralının yardımına koşmuş.


İNSANİ YARIMDA MÜTHİŞ RAKAM


İnsani yardım 10 sene önce 45 milyon dolardı şimdi ise 4.5 milyar dolar.


ANADOLU KAPILARI ÖNCE BİZE AÇMIŞTIR


Bizim soframıza milyonlarca kaşık konmuştur, Anadolu'nun kapıları önce bize, sonra dili, dini ne olursa olsun tüm mazlumlara açmıştır.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...