Flaş! Olay adam Emenike İstanbul'u terketti

Flaş! Olay adam Emenike İstanbul'u terketti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dev derbide 'olay adam' olan Nijeryalı futbolcu Emenike, bugün 4.30'da Türkiye'yi terk etti. İşte detaylar...

Ligin 3. haftasındaki G.Antep maçında taraftarla tartışan futbolcu dün de tepkiler karşısında çileden çıktı. Emenike İstanbul'u terketti.
Derbide maçın 30. dakikasında sahalarda ender gördüğümüz bir olay yaşandı. Fenerbahçe'de kaçırdığı gol sonrası Emmanuel Emenike'ye tribünlerden büyük tepki geldi. Tribünlerin tepkisi sonrasında taraftarlar 'Musa Musa' diyerek Sow için tezahürat yapınca Nijeryalı oyuncu adeta çileden çıktı. Emenike önce kenara gelip 'Beni oyundan çıkarın' diye işaret yaptı. İsmail Kartal 'Hayır' dedi ve oyuna devam etmesini söyledi. Bunun üzerine taraftarların tepkisi artınca, Emenike formayı çıkarıp bir anda sahayı terk etti. Oyuncu doğrudan soyunma odasına doğru gitmeye çalışırken önce Hasan Çetinkaya ardından İsmail Kartal futbolcuya engel oldu ve yeniden sahaya gönderdi. Bunun üzerine Emenike tekrar formasını giyip sahaya dönerken Kuyt takım arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı. nbsp;


Stadı da terk etti
Morali çok bozulan futbolcu ilk yarıyı güçlükle bitirirken İsmail Kartal Emenike'yi ikinci yarıda Webo ile değiştirdi. Maç bitmeden stadı da terk eden futbolcu doping kontrol kurasında ismi çıkmadığı için cezadan kurtuldu. Mahmut Uslu maç sonrası, "Oyuncuya destek olmalı" sözleriyle Emenike'ye destek verirken İsmail Kartal ve oyuncuların futbolcuyu teselli ettiği ifade edildi. Emenike ligin 3. haftasındaki G.Antep maçında da önce taraftarla sonra da Emre'yle sahada gerginlik yaşamıştı. nbsp;


Sow destek istedi
Emenike'nin isyanı hakkında konuşan Moussa Sow, "Taraftar 4. yıldızı çok istiyor. Bu yüzden tepki gösteriyorlar. Ama bizler profesyoneliz. Sezon Emenike için zor geçiyor. O da gol atmak istiyor. Taraftarımızın görevi ona destek vererek yanında olduklarını göstermek olmalı" sözlerini kullandı.
Flaş! Olay adam Emenike İstanbul'u terketti

İSTANBUL'U TERK ETTİ
Fenerbahçe'de Emenike krizi sürüyor... Derbide formasını çıkarıp sahayı terk etmeye çalışan Nijeryalı futbolcu, taraftarlardan büyük tepki topladı. Ancak Emenike bu tepkilere rağmen tavrını değiştirmedi. 27 yaşındaki futbolcu, Aziz Yıldırım'ın net talimatına rağmen izin gününde Milano'ya uçtu.


"DÖNECEĞİM"
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Milli Takım arası nedeniyle takıma 2 günlük izin verdi. Derbi maçta yaşanan Emenike krizinin ardından, Nijeryalı futbolcu sabah saat 4.30'da Milano'ya gitti. Başta İsmail Kartal ile olmak üzere kimseyle konuşmayan Emenike'nin bu tavrı farklı yorumlara yol açarken, şehir dışına çıkması konusunda taviz vermeyen başkan Aziz Yıldırım'ın nasıl bir tavır izleyeceği merak konusu oldu. Öte yandan çıkan dedikodulara göre; Emenike, menajeriyle görüşüp takım ayarışına girdi. Ancak Emenike'nin yakın çevresine "2-3 gün dinlenip" döneceğim dediği belirtildi.
Flaş! Olay adam Emenike İstanbul'u terketti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...