Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir lenfoma hastalığıyla savaşan manken Serdar Boztepe hayatını kaybetti

Lenfoma ile mücadele eden eski manken Sertaç Boztepe'den üzücü haber geldi. Uzun süredir Fulya'daki özel bir hastanede tedavi gören Boztepe hayatını kaybetti. Boztepe arkadaşları moral geceleri düzenliyordu. Bunlardan en sonuncu Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, Şenol İpek'ten Engin Koç'a, Deniz Pulaş'tan Esin Moralıoğlu'na 100'e yakın eski manken Kuruçeşme'deki bir mekanda Boztepe'ye destek gecesi düzenlemişti.
Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

90'LARIN GÖZDE MANKENLERİNDENDİ

İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat Eğitimi gördü. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı.İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı.Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı.Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.

Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

MORAL GECESİ DÜZENLENMİŞTİ

Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, 100'e yakın eski manken, lenfomaya yakalanan bir dönemin ünlü mankeni Sertaç Boztepe'ye destek oldu. Lenfomaya yakalanan bir dönemin ünlü mankeni Sertaç Boztepe için eski mankenler bir mekanda moral gecesi düzenledi. Kenan İmirzalioğlu'ndan Pınar Atuğ'a, Şenol İpek'ten Engin Koç'a, Deniz Pulaş'tan Esin Moralıoğlu'na 100'e yakın eski manken, Boztepe'ye destek oldu.

Sertaç Boztepe hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...