Arda Turan'dan şok eden Burcu Esmersoy açıklaması 'Burcu benim...'

Arda Turan'dan şok eden Burcu Esmersoy açıklaması 'Burcu benim...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile birliktelik iddialarına milli futbolcu Arda Turan noktayı koydu.

Burcu Esmersoy katıldığı tanıtım toplantısı çıkışı Arda Turan'ın da İstanbul 'da olduğunu ve akşam genç futbolcuyla gezeceklerini söyledi. Arda Turan'ı kardeş gibi sevdiğini söyleyen Burcu Esmersoy, 'Arda arkadaşım tabi ki hatta arkadaştan öte, çok seviyorum, kardeş gibi. Şöyle bir şey var, ikimiz de birisiyle birlikteysek zaten çıkıyoruz dışarı, elinden tutup çıkıyoruz. Arda ile aramızda öyle bir şey yok' dedi.


Burcu ve Arda'dan jet cevap
Günay Restoran'daki konser serisinin son gecesinde Ebru Gündeş'i dinlemeye ünlüler akın etti.
Arda Turan'dan şok eden Burcu Esmersoy açıklaması 'Burcu benim...'

KAÇAK ARDA
Gündeş'i dinlemeye gidenler arasında ünlü futbolcu Arda Turan da vardı. Gündeş, 'Kaçak' şarkısını okuduktan sonra, Arda Turan'ın havaalanından ayağının tozuyla mekana geldiğini görünce "Bir kez daha okumak istiyorum" diyerek şarkıyı bu kez futbolcu için seslendirdi. Gündeş, Turan için, "Onun muhteşem bir yüreği var. Gelmekle bizi onurlandırdı" dedi.


"ARDA BENİM KARDEŞİM"
Turan'ın hemen ardından mekana 'Arda benim kardeşim' diyen Burcu Esmersoy girdi. Gündeş'in şarkılarında yerinde duramayan ünlü sunucu gece boyu göbek attı.


GINA GETİREN AÇIKLAMA
Turan'ın mekandan çıkar çıkmaz daha soru bile sorulmadan gazetecilere, "Burcu benim kız kardeşim" demesi şaşırttı.Arda ve Burcu ikilisi, bu aralar görüntülendiği her yerde; 'Burcu Esmersoy benim arkadaşım, Arda benim kardeşim" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...