UEFA, Avusturya'da gündemi belirleyecek

/ Kaynak: AA
UEFA, Avusturya'da gündemi belirleyecek

SPOR Haberleri  / AA

UEFA'ya üye 54 ülke federasyonunun başkan ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen Olağan UEFA Kongresi'nin 39'uncusu yarın Avusturya'da yapılacak.

UEFA'ya üye 54 ülke federasyonunun başkan ve yöneticilerinin katılımıyla her yıl düzenlenen Olağan UEFA Kongresi'nin 39'uncusu yarın Avusturya'da yapılacak.Başkent Viyana'daki Reed Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek UEFA Kongresi TSİ 10.30 ile 17.00 arasında gerçekleşecek.2007'den bu yana UEFA Başkanı olan Michel Platini, seçime tek aday olarak girecek. 59 yaşındaki Platini, görevine bir dönem daha devam edecek.


UEFA 1. Başkan Vekili Şenes Erzik'in görev süresi dolması nedeniyle icra kurulundaki yerini başka bir isme devredeceği kongrede, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı da UEFA İcra Kurulu'ndaki 7 kişilik üyelik kontenjanı için yarışacak.
Kongrenin gündeminde ayrıca, UEFA'dan FIFA İcra Kurulu'na girecek isimlerin seçilmesi, UEFA Başkanı, UEFA Yönetim Kurulu ve UEFA yönetiminin yıllık faaliyet raporlarının sunulması, 2013-14 döneminin mali açıdan ibrası ve 2015-16 dönemi bütçesinin onaya sunulması, UEFA komite başkanları tarafından faaliyet raporlarının sunulması maddeleri yer alıyor.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...