Hamburg'ta Tuchel iddiası

Hamburg'ta Tuchel iddiası

SPOR Haberleri

Bundesliga'da kötü günler geçiren Hamburg'un yeni sezon için Thomas Tuchel ile anlaşacağı iddia edildi.

Bundesliga'da bu sezon beklentilerin çok altında kalan ve 26. haftayı 25 puanla 16. sırada kapayan Hamburg'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. Joe Zinnbauer'in görevine son verilirken, sezon sonuna kadar takımın başına sportif direktör Peter Knaebel'in olacağı belirtildi. Hamburg'un yeni sezonda teknik direktör adayları arasındaki bir numaralı ismin ise, bir dönem Galatasaray ile de anılan Thomas Tuchel olduğu iddia edildi.


Hamburglu yönetici Dietmar Beiersdorf, sezon sonuna kadar takımı tanıyan Peter Knabel'in görevde olacağını açıklasa da, Alman basını Mainz'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Thomas Tuchel'in sezon sonunda göreve geleceğini belirtti.


Ligde alt sıralarda bulunan ve düşmeme mücadelesi veren Hamburg'un Thomas Tuchel'i takımın başına getirmesi için önce ligde kalması gerektiği de ifade edilirken, takımın ligde kalması halinde teknik direktörlük görevi için Tuchel ile imza atılacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...