Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hatay'da cinnet getiren anneleri tarafından öldürülen 2 kardeş...

/ Kaynak: AA
Hatay'da cinnet getiren anneleri tarafından öldürülen 2 kardeş...

YAŞAM Haberleri  / AA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, cinnet getiren anneleri tarafından öldürüldüğü iddia edilen iki kardeşin cenazeleri, aynı mezarda toprağa verildi.

Yeni Mahallede, Serpil T'nin (23) cinnet getirmesi sonucu öldürdüğü öne sürülen çocukları 1,5 yaşındaki Oktay ile 40 günlük Narinnur'un cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemden sonra yakınları tarafından Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi'ne getirildi. Kardeşlerin naaşları, Mağaracık Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından aynı mezara defnedildi. Törende, çocukların babası Celil T. sinir krizi geçirdi. Türkçe ve Arapça ağıt yakan babayı yakınları teskin etmeye çalıştı. Törene, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik de katıldı. Serpil T'nin yakınları, ailenin yaşadığı evde, 1,5 yaşındaki Oktay ile 40 günlük Narinnur'u hareketsiz yatarken bulmuş, öldüğü belirlenen kardeşlerin annesi, cinayet şüphelisi olarak tutuklanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...