Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

KPSS operasyonu Isparta'ya sıçradı

/ Kaynak: İHA
KPSS operasyonu Isparta'ya sıçradı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin yapılan operasyonda Isparta'da gözaltına alınan iki şüpheli sağlık kontrolünden sonra Ankara'ya gönderildi

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin Ankara merkezli operasyon kapsamında Isparta'da gözaltına alınan iki şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara'ya gönderildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2010 yılında yapılan KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara merkezli operasyon kapsamında Isparta'da iki şüpheliyi gözaltına aldı. Yalvaçta gözaltına alınarak Isparta'ya getirilen S.İ ve Isparta merkezde gözaltına alınan M.Ü. isimli şüpheliler buradaki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen iki kişi, daha sonra Ankara'ya sevk edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...