Hollanda Türkiye Maçı - EURO 2016 Ne Zaman (TÜRKİYE-HOLLANDA)

Hollanda Türkiye Maçı - EURO 2016 Ne Zaman (TÜRKİYE-HOLLANDA)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hollanda Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Hollanda Türkiye maçı ne zaman oynanacak merak konusu. İşte Hollanda Türkiye maç detayları...

Hollanda Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Hollanda Türkiye maçı ne zaman oynanacak merak konusu. İşte Hollanda Türkiye maç detayları...2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak Hollanda'da, sakatlanan Arjen Robben'in yerine kadroya Spartak Moskova'da forma giyen Quincy Promes alındı.Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu (KNVB), teknik direktör Guus Hiddink'in, Robben'in yerine Promes'i milli takım kampına davet ettiğini açıkladı.Daha önce 3 kez milli formayı giyen Promes, en son geçen yıl Hollanda'nın İzlanda'ya yenildiği maçta görev almıştı. nbsp; nbsp;Hollanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Milli maç arasına ne zaman? nbsp;
Hollanda Türkiye Maçı - EURO 2016 Ne Zaman (TÜRKİYE-HOLLANDA)



Hollanda Türkiye maçı 28 Mart Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak. Amsterdam Arena stadı'nda oynanacak mücadele Show TV ekranlarından naklen yayınlanacak.


Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayern Münih'in formasını giyen Robben, takımının hafta sonunda Borussia Mönchengladbach ile oynadığı lig maçında sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalmıştı.Hiddink tarafından milli takım kadrosundan çıkarılan Robben, Hollanda'nın 28 Mart'ta EURO 2016 elemeleri kapsamında Türkiye ile yapacağı maçın yanı sıra 31 Mart'ta İspanya ile oynanacak hazırlık maçında da forma giyemeyecek.Bu arada KNVB, Amsterdam'daki Arena Stadı'nda oynanacak Hollanda-Türkiye maçının biletlerinin tükendiğini duyurdu.
Hollanda Türkiye Maçı - EURO 2016 Ne Zaman (TÜRKİYE-HOLLANDA)



Hollanda Türkiye maçı ile A Milli Takım kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Hollanda Türkiye A Milli Takım EURO 2016 eleme karşılaşması gruptan çıkma adına en önemli maçlardan biri. Hollanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Milli maç arasına ne zaman? İşte detaylar...Türkiye Futbol Direktörü Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası nbsp;Elemeleri'nde Hollanda ile yapılacak maçın aday kadrosuna 25 futbolcu çağırdı A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası nbsp;Elemeleri D Grubu'nda 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı nbsp;maçla, 31 Mart Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı özel karşılaşmanın aday nbsp;kadrosu açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye nbsp;Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda ile oynanacak maçın aday kadrosuna 25 nbsp;futbolcu çağırdı.Aday kadroya Fenerbahçe'den 6, nbsp;Galatasaray ve Bursaspor'dan beşer, nbsp;Beşiktaş, İstanbul Başakşehir ve Bayer Leverkusen'den ikişer, Trabzonspor, nbsp;Saint-Etienne ve Feyenoord'dan da birer oyuncu davet edildi.
Hollanda Türkiye Maçı - EURO 2016 Ne Zaman (TÜRKİYE-HOLLANDA)



Ömer Toprak, Fatih Terim'in Hollanda maçı kadrosuna almasına rağmen, milli takıma gelmeyecek. Milli takım kampında yaşanan silah olayının ardından, A Milli Futbol Takımı'na gelmeyen; ancak daha sonra Fatih Terim'in, Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı sırasında Almanya'da görüştüğü Ömer Toprak konusunda şok bir gelişme yaşandı. Terim'in Hollanda maçı için kadroya çağırdığı Ömer Toprak'ın, milli takım kariyerinin sonlanması pahasına çağrıya olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
Hollanda Türkiye Maçı - EURO 2016 Ne Zaman (TÜRKİYE-HOLLANDA)



Alman Kicker gazetesinde yer alan habere göre, "Fatih Terim'in, ziyareti sırasında Hakan Çalhanoğlu ve Terim görüşüp uzlaştı. Ziyaret sırasında Ömer Toprak ile çok kısa bir diyalog dışında hiçbir şey konuşulmadı. nbsp;Ömer Toprak'ın görüşlerini ifade etmesi için ortam oluşmazken, başarılı defans oyuncusu, Türk Futbol Federasyonuna bir daha çağrılmak istemediğini iletti. Toprak, sorun tamamen çözümlenmediği ve ciddi bir açıklama yapılmadığı sürece bir daha milli takıma gelmeyeceğini iletti. Yine de Terim tarafından kadroya çağrılınca da kariyerine nokta koyma pahasına gitmeme karara aldı" denildi.Ömer Toprak'ın yaptığı açıklama ise şöyle: "Hayatımı tehdit eden bir adamla aynı takımda oynamam."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...