Kartal'dan, Bilic'e ''Herkes ağzından çıkanlara dikkat etsin''

/ Kaynak: AA
Kartal'dan, Bilic'e ''Herkes ağzından çıkanlara dikkat etsin''

SPOR Haberleri  / AA

Bilic: '' Herkes ağzından çıkanlara dikkat etsin. Biz kendi oyuncularımızı sakinleştiriyoruz.''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, nbsp;gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic hakkında konuştu.İsmail Kartal, oyuncularıyla tartışan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e de tepki gösterdi. Her maçta Bilic ile oyuncular arasında diyalog yaşandığını savunan Kartal, şunları kaydetti:


"Sonuçta Sırpça bazı kelimeleri bu ülkede bizler ve futbolcular biliyoruz. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etsin. Biz kendi oyuncularımızı sakinleştiriyoruz. Bilic demiş ki 'Fenerbahçe kulübesi bize doğru geldi' falan... Görüntüleri izledik, baktık kimsenin geldiği yok. Ortamı geren yardımcıları ve kendisi. Bu ülkeye geldi, ülkemiz güzel bir ülke. En güzel kulüplerinden birinde çalışıyor. İnşallah da başarılı olurlar. Biz Türk futbolunun gelişmesi için burada mücadele ediyoruz ama biraz daha sağduyulu, sakin olmalı, oyuncularımızı korumalıyız." İsmail Kartal, maçtan sonra Bilic'in "Fenerbahçe kontra ataktan gol attı" dediğini belirterek, "Acaba başka maçı mı izledi?" diyerek sözlerini tamamladı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...