Terim'in milli takım çağrısı; "Çıldırttı"

Terim'in milli takım çağrısı; "Çıldırttı"

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in tekrar milli takıma aldığı Colin Kazım-Richards, Hollanda basınına özel açıklamalarda bulundu.

Son olarak 2011 yılında A Milli Futbol Takımı'nın formasını giyen Colin Kazım-Richards, milli takıma geri dönmesi ile ilgili yaşadığı sevinci, Hollanda basınına anlattı. 28 yaşındaki oyuncu, "2,5 yıl sonra tekrar Milli Takım'da olmak benim için çok özel. Eğer formayı tekrar giyebilirsem, benim için bu ilk milli maçım gibi olacak" ifadelerini kullandı.
Hollanda ile oynanacak maçın kadrosunda olmasının da kendisi için önemli olduğunu kaydeden forvet, "Hollanda'ya karşı oynayacak olmak bir ayrıcalık. Ancak aynı zamanda da bir çılgınlık, çünkü siz de bizim gibi elemelerde iyi bir durumda değilsiniz. Normalde Hollanda'nın grubun zirvesinde olması gerekiyor" diye konuştu.


"HIDDINK'E BU HAFTA BAŞARI DİLEMİYORUM"


Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Direktörü, eski Türkiye hocası Guus Hiddink'i de öven Kazım, "Hiddink'e sadece övgü dolu sözler kullanabilirim. O benim birlikte çalıştığım en iyi antrenörlerden ve ona başarılar diliyorum. Ama gelecek hafta için başarılar dilemiyorum" şeklinde yorum yaptı.


"HIDDINK SİNİRLENDİĞİNDE, BAZILARI BEĞENMEDİ"


Hiddink'in öğrencileri ile özel olarak ilgilenen bir çalıştırıcı olduğunu da belirten forvet, "Hiddink öğrencileri ile bire bir ilişkide çok iyi. Bir maçın ilk yarısında çok iyi, ikinci yarısında çok kötü oynadığımı hatırlıyorum. Memnundum kendindem. Hiddink o anda sinirlendiğinde, bazı oyuncular bunu beğenmedi, ancak bu benim için iyi bir şeydi. Benim için neyin iyi olduğunu anlattı ve bu sonrasında iyi çalıştı" dedi.


"BU HAFTA TAKIM ARKADAŞLARIMI GÖRMEYECEĞİM"


Hollanda Milli Takımı'nda oynayan takım arkadaşları için de konuşan milli oyuncu, "Umarım Cillessen bizim maçta oynar. Ayrıca Kenneth Vermeer ve Jordy Clasie ile de karşılaşacağım. Bu hafta için onları takım arkadaşı olarak görmediğimi kendilerine söyledim. Şaka bir yana, 2,5 yıl sonra tekrar milli çağrı aldığım için takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Feyenoord'daki herkese minnettarım. Sene sonunda ayrılayım ya da ayrılmayayım, geçirdiğim bu sezondan çok memnunum" diyerek sözlerini noktaladı.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...