Muhalefetten Arınç'ın sözlerine ilk tepkiler!

Muhalefetten Arınç'ın sözlerine ilk tepkiler!

Politika Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından muhalefet partilerinden ilk tepkiler geldi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Bülent Arınç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkındaki sert sözleri hakkında, "Hükümet kendi belediye başkanının yolsuzluklarını kamuoyuyla paylaşmıştır. Ankara'nın parsel parsel satıldığnı itiraf etmiştir. Sayın Davutoğlu umarım bunu ihbar kabul edecektir. Savcılar ihbar kabul edecektir. Bir soruşturmaya tabi tutulması gerekir. Sayın Arınç açıklamaları sırasında, 'Bir kısım bakan arkadaşlarımız bununla muhattap olma dedi' diyor. Yani bu aynı zamanda Sayın Davutoğlu'nun, tüm hükümetin sözleridir. Sayın Arınç hükümet nbsp; sözcüsü olarak konuşuyor. Biz ana muhalefet olarak bu açıklamanın takipçisi olacağız" dedi.

MHP VE HDP'DEN İLK TEPKİLER

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Arınç'ın açıklamalarını "Cerahat dökülmeye başladı" sözleriyle değerlendirirken, HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan da ""Çatlaklar patlaklar başladı. Artık kirli çamaşırlar dökülüyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...