Fenerbahçe'ye bir şok daha!

Fenerbahçe'ye bir şok daha!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'ye, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle yine aynı ceza verilmesi gündemde...

Beşiktaş derbisinde Emenike krizi yaşayan ve Kuyt ile Meireles'i sakat veren Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha geliyor. Beşiktaş maçında cezası nedeniyle iki tribünü kapalı olan Fenerbahçe'ye, bu karşılaşmadaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle yine aynı ceza verilmesi gündemde...


Spor toto süper lig'de Beşiktaş'ı 1-0 yenerek yeniden şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelen Fenerbahçe'ye kötü haber geliyor.


Daha önce çirkin ve kötü tezahüratın 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı Beşiktaş maçında iki tribünü kapatılan Fenerbahçe, yine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk ediliyor.


Beşiktaş ile oynanan maçta sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratından dolayı TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilecek olan Fenerbahçe'nin kötü ve çirkin tezahürat eylemini aynı sezon içerisinden 5. kez gerçekleştirmesinden dolayı yine tribün kapatma cezası alacağı öğrenildi.


Süper Lig'de Bursaspor ile oynayacağı maçta tribün kapatma cezası alması beklenen Fenerbahçe'ye ayrıca 250 bin TL de para cezası kesilecek.


Beşiktaş maçından önce de iki tribün kapatma cezası alan Fenerbahçe, ayrıca 200 bin TL de para cezasına çarptırılmıştı. Fenerbahçe'nin son iki iç saha karşılaşmasında, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın cezai maliyeti toplam 450 bin TL'yi bulacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...