Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazara milyoner oldu

Kazara milyoner oldu

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de çoğu kişinin hayali olan bir olay yaşandı. Bankanın hesaplarda yaptığı bir hata yüzünden Kieran McKeefery kazara milyoner oldu.

İngiltere'de hizmet veren Natwest isimli bankanın müşterisi hesabını kontrol ettiğinde ufak çaplı bir şok yaşadı. 27 Ocak günü hesabına 1 milyon 245 bin sterlin (yaklaşık 5 milyon TL) yatırıldığını öğrenen Kieran McKeefery, çoğu kişinin yapmayacağını yaptı ve durumu bankaya bildirdi.
Kazara milyoner oldu
Paranın McKeefery'nin hesabına bir bir yatırım şirketi tarafından gönderildiğini belirleyen banka, hatasını düzeltti ve müşterisine ödül olarak paranın faizi olan 210 sterlini (800 TL) hibe etti.

Kazara milyoner oldu

"Hesabımda o kadar parayı görünce harcamamak için kendimi zor tuttum" diyen talihli adam, daha sonra başının derde girmesinden endişe ettiği için banka ile irtibata geçtiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...