Ersan Adem Gülüm'e derbi sonrası sürpriz telefon

Ersan Adem Gülüm'e derbi sonrası sürpriz telefon

SPOR Haberleri

Derbi sonrası çok üzgün olan Beşiktaşlı Ersan, saat 22.00'de sürpriz bir telefonla A Milli Takım'a davet edilince buruk bir sevinç yaşadı.

Beşiktaş'ın defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm dün akşam üzüntüyü ve sevinci peş peşe yaşadı. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbi maçta takımının Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmanın üzüntüsü içinde stadı terk etmeye hazırlanan tecrübeli futbolcu, saatler 22.00'yi gösterdiğinde sürpriz bir telefon aldı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen telefonda Ersan'a, A Milli Takım'a davet edildiği mesajı iletildi.

Ersan Adem Gülüm'ün, Gökhan Töre ile yaşadığı silah olayı nedeniyle ay yıldızlı takıma gelmeyi reddeden Ömer Toprak'ın yerine A Milli Takım'a dahil edildiği belirtildi.

Ömer Toprak'a Leverkusen'den destek

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden Bayer Leverkusen'in, futbolcusu Ömer Toprak'ın A Milli Futbol Takımı'nın kampına katılmama kararını desteklediğini bildirildi. Alman kulübü tarafından yapılan açıklamada, Ömer Toprak'ın milli takıma katılması için kendisinin geçmişte davet edilmediği konusunun açıklığa kavuşmasının gerekli olduğu belirtildi.

Toprak'ın bu konuda "fail değil kurban" olduğu değerlendirmesinde bulunulan açıklamada, "Bayer Leverkusen, Ömer'in Türk Milli Takıma katılmama kararını tamamıyla destekliyor" ifadesi kullanıldı. Açıklamada, UEFA şampiyonlar ligi'nde oynanan Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı kapsamında Leverkusen'de misafir olan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ziyareti sırasında ve daha sonra bu konuda hiçbir gelişme olmadığı öne sürüldü.

"Bu koşullar altında Ömer Toprak'ın Milli Takım'dan uzak durmasını yüzde 100 anlayabiliyoruz" denilen açıklamada, Ömer'in bu konuda konuşmadığı kaydedildi. Alman basınında dün, Ömer Toprak'ın geçmişte Gökhan Töre ile yaşanan olayın aydınlatılmadığı gerekçesiyle bugün Almanya'da başlayacak Milli Takım kampına gitmeyeceği ve milli takım kariyerini sonlandırabileceği iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...