TRT Kent Radyoları tanıtıldı

TRT Kent Radyoları tanıtıldı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul, Ankara ve İzmir'de "Kentin sesini dinle, kendini dinle!" sloganıyla yayın hayatına başlayan "TRT Kent Radyoları" düzenlenen etkinlikle tanıtıldı

Harbiye'de bulunan İstanbul Radyoevi'ndeki tanıtım programında konuşan TRT Genel Müdür Şenol Göka, metropollerin değişen yüzüne uygun yeni bir radyoculuk anlayışı getireceklerini söyledi.
TRT'nin bu konuda öncülük yaptığını ifade eden Göka, "Kent radyoları, çok özel bir anlayışı yansıtıyor. Kamu yayıncısı, Türk halk müziği yapmak zorundadır, Türk sanat müziği yapmak zorundadır, cazı da işlemek zorundadır ve aktarmak zorundadır. O yüzden 'bu görevi biz üstlenelim, metropollere has bir yayın yapalım' dedik. Ankara, İstanbul ve İzmir'i seçip başladık. Darısı diğer kentlerin başına inşallah" diye konuştu.
TRT sanatçıları ve Kent Radyo'da program yapan sanatçıların konser verdiği program, TRT Müzik ve Kent Radyolarından canlı yayınlandı.
Programa, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdür Vekili Sabri Çelebioğlu'nun da aralarında bulunduğu sanat, medya ve spor dünyasının çok sayıda isim katıldı.
TRT Kent Radyoları, İstanbul'da 106.6, Ankara'da 105.6, İzmir'de 99.1 frekansından yayın yapacak. Kent Radyo, sabah 07.00'den gece 01.00'e kadar spordan sanata, yaşamdan trafiğe şehrin nabzını tutacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...