Maça çıkmayıp parti yapmış

Maça çıkmayıp parti yapmış

SPOR Haberleri

Newcastle-Arsenal maçında hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Mesut Özil'in Berlin'de gece yarısına kadar parti yaptığı iddia edildi

Hafta sonu Arsenal'in Premier Lig'in zorlu deplasmanlarından biri olarak kabul edilen Newcastle United'a karşı 2-1 kazandığı maçta hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Mesut Özil'in, gece geç saatlere kadar Berlin'de parti yaptığı ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; hastalığı nedeniyle maçta forma giymemesinin kesinleşmesi sonrası Mesut Özil, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'den izin alarak Almanya'ya gitti ve buradan Alman Milli takım kampına geçeceğini belirtti.


Mesut'un izin aldıktan sonra aynı gün içinde Berlin'e geçtiği ve burada arkadaşlarıyla birlikte sabaha kadar parti yaptığının ortaya çıkması, yıldız oyuncunun başını ağrıttı.


İddialara göre, bu gerçeğin ortaya çıkması sonrası Wenger, Mesut Özil'i telefonlaarayarak uyardığı ve milli takım kampı sonrası yüzyüze bir görüşme yapacağı ifade edildi.


Arsene Wenger, daha önce sigara içerken fotoğrafları ortaya çıkan Wojciech Szczesny ve Jack Wilshere'i de kulüp saygınlığına zarar verdikleri gerekçesiyle uyarılarda bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...