Sow 11'deki yerini sağlamlaştırdı

Sow 11'deki yerini sağlamlaştırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, beşikaş mücadelesinden alnını akıyla çıkmayı başardı.Derbide hayati 3 puanı getiren isim ise 90+1'de sahneye çıkan Moussa Sow oldu.

Fenerbahçe, sezonun kendileri için belki de en kritik maçı olan Beşikaş mücadelesinden alnını akıyla çıkmayı başardı.Derbide hayati 3 puanı getiren isim ise 90+1'de sahneye çıkan Moussa Sow oldu. Senegalli yıldızın bu golünün anlamı sadece takımını zafere taşıması değildi. Sow, daha önce Beşiktaş'a karşı sahaya çıktığı 6 maçı da boş geçmemiş, 7 kez fileleri havalandırmıştı.Yıldız futbolcu bu istatistiği ile, Kara Kartal önünde 6 maçlık gol serisi yakalayan kulübün efsane isimleriden Cemil Turan'ı da yakalamıştı. Sow önceki akşam da fileleri sarstı ve Turan'ın bu rekorunu geride bırakarak Fenerbahçe tarihine adını yazdırdı.


Taraftarın sevgilisi oldu


Moussa Sow, Fenerbahçe'ye transfer olduktan kısa süre sonra tribünlerin sevgisini kazanmıştı.Bu sezon attığı 9 golle ligde takımın en skorer ismi olan Senegalli forvet, birçok kez yedek kalsa da bu durumu sorun etmedi. Onun kenarda beklediği neredeyse her maçta tribünler, "Moussa" sesleriyle inledi. Beşiktaş maçında da aynı tezahürat yapıldı, 35. dakikada oyuna dahil olan yıldız futbolcu taraftarların bu çağrısını karşılıksız bırakmadı.Moussa Sow, Emenike'nin yaşadığı olayın da etkisiyle kalan haftalarda İsmail Kartal'dan formayı kapmayı ve takımının en önemli gol silahı olmayı garantiledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...