El Kabir'in yükselişi devam ediyor

El Kabir'in yükselişi devam ediyor

SPOR Haberleri

Al İttiha Cide takımından 300 bin Euro'ya alınan El Kabir ise sadece Gençlerbirliği'nin değil, Süper Lig'in en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Sezonun ikinci yarısında kadrolarını kaliteli yabancılarla takviye eden Süper Lig ekipleri arasında kuşkusuz ki en şanslısı Gençlerbirliği oldu.Konyaspor'dan transfer edilen Aliaksandr Hleb takımına 1 golle katkı sağlarken, Orduspor'dan kadroya katılan Landel 2 kez fileleri havalandırdı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al İttiha Cide takımından 300 bin Euro'ya alınan El Kabir ise sadece Gençlerbirliği'nin değil, Süper Lig'in en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.Süper Lig'de 7 karşılaşmaya çıkan Faslı hücum oyuncusu 1 gol attı, attığı klas paslarla da 6 golün hazırlayıcısı oldu. Direkt olarak 7 önemli gole katkı sağlayan El Kabir bu performansıyla Süper Lig ekiplerinin devre arasında yaptığı transferler arasında en verimlisi konumuna geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...