Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minibüsle kafa kafa çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

/ Kaynak: İHA
Minibüsle kafa kafa çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Trafik canavara ölümler sebep olmaya devam ediyor. Bursa'da meydana gelen korkunç kazada Minibüsle kafa kafa çarpışan motosikletin sürücüsü öldü.

Bursa 11 Eylül Bulvarı'nda ters yöne giren 60 yaşındaki motorsiklet sürücüsü yolda seyreden servis minibüsüyle kafa kafaya çarpışması sonucu hayatını kaybetti. Kaza Bursa Merkez Yıldırım ilçesi, 11 Eylül Bulvarı'nda (Yakın Çevre Yolu) saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Oğlu İlhan Ayyıldız'ın da (27) bulunduğu 16 LEM 77 plakalı motorsikletle ters yöne giren Recep Ayyıldız (60), Mustafa Erdem (48) kontrolündeki 16 JRU 95 plakalı servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. 60 yaşındaki motorsiklet sürücüsü vücudunda ve başında oluşan kırıklar nedeniyle olay yerine gelen 112 ekibinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan oğlu İlhan Ayyıldız ise tedavi edilmek üzere Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayyıldız'ın hastanede alınan ifadesinde girdikleri yolun daha önceden İzmir istikametine gidiş yönü olduğunu, ancak yapılan yol çalışmasından sonra Ankara istikametine olarak değiştirildiğini ve bununla ilgili herhangi bir uyarı ya da levha olmadığı söylediği, bu durumun kendilerini yanıltarak o yolu kullandıklarını dile getirdiği bildirildi. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemenin ardından Recep Ayyıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...